ÉLETPÁLYA


Mi motivált? 

Általános iskola 5. osztályában már több atlétikai verseny megnyerése után egy iskolai tornaórán gyűrűn húzódzkodás egyáltalán nem ment a felsőbb évesekkel ellentétben, amely motivációt adott önmagam folyamatos fejlesztésére, valamint nagyban hozzájárult a testépítés sport iránti elkötelezettségem felé. Unokanővéremtől megkaptam Arnold Schwarzenegger Utam a csúcsra c. könyvét, amely segítségével elkezdtem edzeni. Követtem az ő edzésprogramját, így jutottam el 16 évesen életem első konditermébe lakhelyemen Hajdúdorogon. Innentől kezdve minden estémet az edzőteremben töltöttem. Emellett 14 évesen kezdtem el Kickboxolni, amelyben kisebb-nagyobb sikereket értem el.

1997-ben a debreceni Vezér Fitnessben kezdtem el dolgozni pultos és személyi edzőként. 1998. május elsejétől 2003. február elsejéig katonáskodtam, ahol megismerkedtem a Kettlebell és a Kraw-Naga fogásaival, rejtelmeivel. Katonaság után a sport karrierem a debreceni Euro Fitnessben folytatódott, ezalatt megalapítottuk a Debreceni Gladiators amerikai focicsapatot, melyben aktívan játszottam, mint védő falember (DF Line). A debreceni csapattal több sikeres Magyar Bajnokságon játszottunk (2004-2009). Ezután a Nyíregyháza Tigers csapathoz igazoltam, ahol 2011-ben Magyar Bajnoki címet nyertünk. Eközben folyamatosan edzőterembe jártam, és egyre közelebb kerültem a testépítő versenyeken való részvételhez, személyi edzést tartottam barátaimnak, kollégáimnak. 

2013-ban felkészültem életem első testépítő versenyére, ahol I. helyezést értem el. Majd a Piliskupán III. helyezést értem el nehézsúlyban. Eközben már az erőemeléssel is kacérkodtam, versenyeken indultam -100 kg súlykategóriában. Ezalatt elvégeztem az edzői iskolát (EFI).

2013-tól a Segner Fitness edzőteremben kezdtem el személyi edzősködni, valamint kettlebell és önvédelmi oktatóként dolgozni, ahol már versenyzőket is készítettem fel testépítés- és fitness versenyekre, akikkel a mai napig közös edzéseket végzünk. 

Jelenleg versenyzőimmel a most már Scitec Fitness Club-ként működő (Segner Fitnessben) készülök a 2020-as tavaszi versenyszezonra. 
Várlak személyi edzésre! Jelentkezz bátran.